Tuesday, September 8, 2009

ari2 terakhir ngn geng praktikal tnb :(

erm..mkin lame aku ase mkin dkt je ngn ari aku nk berpisah ngn geng2 praktikal aku ni.. :(( sayang nye nk tinggal kn dowg ni..erm..agak2 nye dowg nye pasaan same x ngn ape aku ase skng?? ari ni da ari slase..,mkne nye ade 3 ari je lagi aku ngn dowg..,pas tu tah bile lak nk jumpe n lepak2 cm slalu ngn dak2 praktikal aku ni..sayang laa kt dowg.. ase best giler dpt knl n jumpe dowg.. even perkenalan aku ngn dowg-shin a.k.a nisa n dean a.k.a is jus 3 bln 10 ari sbb kitowg masok lapor diri 1st day same2,tp aku ase mcm da knl ngn dowg lame je.. n kak huda lak msok lmbt sket dr kami ber3..,tp ttp rapat jugak..k dayang pon same..,cme k dayang abes dlu..smpt bersame k dayang x smp 2 bln pon..tp kitowg still rapat!!

huwaa..,x nk tinggal kn tnb ni..,da best da praktikal sni..,x de keje 0 ke kt sni?? :((..sdey2.. kowg..,t lao tort da abes praktikal jgn matikan frenship kite smp sni tao..,bia laa frenship kite ni kekal smp kiamat..! tao..,ngt kate2 tort ni ea.. tort sayang kowg sgt2..,kowg kakak2 tort yg best!! muaahh!! sayang kowg.....


pic2 ngn geng praktikal tnb :)

kami be3 yg lapor diri bersame :)
shin,tort n dean..


tyme ni ade kak dayang..,yg kiri skali.. :)
k huda yg kanan skali.. :)

kami be4.. :)
tort,dean,shin n kak huda..

antre kenangan manis yg dicipta bersame..hik3..



ni laa die mereke2 yg menceriakn aku sepanjang praktikal kt sni.. :)..mesti nt aku akn rindoo kn telatah dowg ni yg mcm2 bdak2..hahaha..walopon hakikat mereke2 ni lagi tua dr aku.. hik3... :)

salam sayang..muaahh!!

~totort~

4 comments:

dean_dd03 said...

emmm cedey nye baca post kali ni....jgn la cedey2...nnt is nangis gak....time baca ni pon da nak nangis da ni...takpe la...time ari2 yg ade ni kt happy puas2 ye..pasni kt jumpa lg...btul ckp tot..even 3 bulan,rasa mcm sonok sgt...korang la yg happy kan is kat cni..mcm2 gelagat kowang...cedey nye..takpe..pasni janji kita kuar lgi ye...is takkan lupe tot.:)

tintatotort said...

jgn laa sdey2..xtao laa berat tol ati ni nk tggl kn opis ni..bnyk btol moment kite bersame kt opis ni..,pahit ade..,manis pon ade..erm..sayang2..x leh laa..tp tort kene pegi jugak.. :((..

insyaallah..,tort xkn lupe kn kowg sume..nt kite calling2 k..jgn lupe tort tao.. plan g genting trus kn ea.. :)

tintatotort said...

jgn laa sdey2..xtao laa berat tol ati ni nk tggl kn opis ni..bnyk btol moment kite bersame kt opis ni..,pahit ade..,manis pon ade..erm..sayang2..x leh laa..tp tort kene pegi jugak.. :((..

insyaallah..,tort xkn lupe kn kowg sume..nt kite calling2 k..jgn lupe tort tao.. plan g genting trus kn ea.. :)

kieron said...

korg ni...namo r sedh2...tgk,kte gak yg kene hepy sorg2...nmpk gayanye kte layn diri sendiri lg la...huhuhuhu...

KORG JAHAT.......!!!!!huwwwaaaa....!!

npe wat shin syg korg sgt2 sampaikn shin xsanggup nk berpisah ngn korg...

jahat,jahat,jahat!shin syg korg...!:(