Thursday, September 3, 2009

cite sal kilang multiple,kilang lipat,kilang tarik ngn kilang hempap

haa..,ari ni nk cite sal kilang2 yg baru je geng praktikal aku tubuh kn...hahaha..nk tao pe die??

ni haa..,keje kitorg kene lipat pamphlet yg nk bg customer tnb satu negeri sembilan..,makne nye kitorg lipat ni bleh kate tok sume umah kt negri 9 ni!! pergh..,kowg bayang kn laa bpe ribu owg..,aku pon x dpt nk jawap..huhuhu..

adess..,bermule kt sni laa wujud nye kilang2 ni..yg dicipta kitorg sendiri..hahaha..
kilang multiple khas tok aku..,sbb aku sorg je yg wat keje lipat,tarik n hempap pamphlet ni..hahaha...
kowg kalo x phm pon phm2 kn laa ye..,sbb aku n geng aku je kot yg phm... :)

kilang lipat-kak huda sbb die lipat sume pamphlet tu..

kilang tarik-dean sbb die mmg terer bab tarik2 kertas ni..hahahaha.. ;p

kilang hempap-shin..,sbb die mmg suke hempap2 ni..tp die hempap kertas tao.. :)

:)..aku tatao laa ari ni npe shin n dean hepi nk giler dr pg td..,asik gelak je wat keje dr td.. hahaha,..kowg x pose eh yg hepi sgt ni?? haa...bek jawap... :)..

ni laa pic2 kitowg semase terjadi nye kilang2 ni.. :)..


ujung sane kak huda kilang lipat,tgh dean kilang tarik tgk tu die tgh tarik2 :)) yg dpn ni shin kilang hempap dlm proses nk hempap kertas ngn tgn..hahaha..


aku laa kilang multiple yg wat lipat..,tarik n hempap pamphlet ni..hahaha...


jeng3..,ni laa hasil product kami..hahaha..bawu ade separuh ni..hakikat nye berlambak ag kt meja sebelah.. :)


da nek buntang mate aku wat keje ni..dari ari jumaat aku n shin lipat bnde alah ni..huda n dean bawu je join keje ni..dowg pemalas..hahahaha...(jgn mara k kakakku) :-*



~totort~

1 comments:

dean_dd03 said...

hehehe..kilang tarik....lawak je...sedey nyee....pasni mesti tkleh gelak2 lg kan...tort da takde ;(